Eng  Eng Malay  Malay   
E-Mail:Kata Laluan:
Mengenai Kami
Hubungi Kami
Akaun Saya
Aktiviti
Checkout
Blog
Sign Up
   Laman Utama » Why SawdaOnline.com Lupa Kata Laluan?  
 
Pembayaran secara online dengan kad kredit Visa / MasterCard / Kad ATM boleh digunakan.
 
Carian Pantas  
 
Gunakan katakunci untuk cari produk yang anda cari.
Carian Lanjut
 
Kategori  
Promosi
Sawdacafe
Minyak Sawda Asli
Seminar
Buku
 
Pengguna Baru  
Kenapa SawdaOnline.com

Kebaikan SawdaOnline

Bagaimana Sertai dan Beli

Bagaimana Membayar
 
Yang Terbaru lagi  
Menyingkap Rahsia Kekayaan E-Dagang
Menyingkap Rahsia Kekayaan E-Dagang
 RM25.00  RM20.00
RM5.00 
Ganjaran: 3.00 kredit
 
Maklumat  
Penghantaran & Kembali

Notis Privasi

Peraturan Penggunaan

Hubungi Kami
 
Why SawdaOnline.com

Apakah masalah yang terbesar pada masa kini?

Tidak cukup MASA !!! Setiap orang menhadapi masalah ini.

Setiap orang menghadapi isu ini, tetapi sehingga kini, tiada penyelesaian. Mengapa kita menghadapi tidak cukup masa? Sebab kita mempertaruhkan masa untuk mencari wang melalui pekerjaan. Kita perlukan wang, jadi kita “menjual” masa kita untuk dapatkan wang. Jika kita memerlukan lebih wang, maka perlu menjual lebih masa lagi. Kelak, kita bakal menghabiskan banyak masa bekerja untuk mencari wang semata-mata, maka kita tiada masa untuk perkara-perkara yang lain.

Apakah penyelesaiannya?

"Membeli dengan bijak, bukan dengan lebih murah."

Majalah Fortune menggelarkan Milenium Baru ini sebagai "Era Pembeli." Dan untuk alas an yang bagus. Dengan kecanggihan sistem membeli secara on-line dan kelebaran rantaian potongan harga yang hebat, ganjaran yang hebat, dan kos yang akan menurun, bakal menjimatkan para pembeli berbilion ringgit setiap tahun.

Tetapi tunggu dulu – adakah pembeli benar-benar “berjimat” apabila mereka membeli pada harga diskaun yang pasaraya besar iklankan ? Atau pembeli masih berbelanja hingga beratus ringgit, manakala pemborong utama dan pemborong mencatat rekod keuntungan yang tinggi ?

 

Apabila anda membeli sesuatu barang yang berharga RM 100 pada potongan diskaun 40%, anda tidak “jimat” RM 40, malah anda telah membelanjakan RM 60 !!!  Apabila anda membelanjakan RM 60 pada asas kemampuan anda untuk sesuatu pembelian, anda bukan saja kehilangan RM 60, malah anda melepaskan peluang pelaburan yang bakal menggandakan RM 60 itu. Sebab itulah perbelanjaan merupakan ruang kebocoran kepada kemampuan anda – pembelian mengambil daripada anda, bukannya menambah kepada asas anda.

Kenyataannya, majority besar pembeli tidak akan dapat satu cara baru untuk menukar "pembelian mejadi keuntungan". Ini kerana terikat dengan iklan dan pengaruh untuk membeli barangan dan perkhidmatan yang mempunyai susut nilai. Pemikiran pembeli hanyalah untuk membelanjakan wang, yang mana membawa kepada pengurangan aset dan impian yang terhad.

Pasaraya besar yang menjual barangan pada harga murah untuk pelanggan dalam ertikata yang lain, mendapat keuntungan, mencatat keuntungan yang lumayan semakin hari kepada diri mereka saja dan pemegang saham mereka saja. Semua pengguna sekarang perlu menukar cara membeli demi untuk mendapatkan keuntungan sambil membeli itu.  

Hari ini, terima kasih kepada konsep yang merungkai paradigma yang dipanggil "Pemikiran Pengguna Bijak", kini kita mampu menikmati kedua-duanya – kita mampu menjana kekayaan sambil berbelanja! Ini yang saya maksudkan dengan pemikiran pembeli bijak ialah “membeli dengan bijak, bukan dengan murah.”

Pengguna Bijak mendapat lebih kerana mereka berfikiran seperti sebuah pasaraya. Jika anda memiliki sebuah pasaraya, anda tentu tidak akan membeli dari kedai runcit bukan? Malahan pembeli bijak memiliki “Pasaraya=OnlineShop” mereka sendiri iaitu "SawdaOnline.com". Pembeli bijak belajar membeli dari OnlineShop-Sendiri dan menggalakkan rakan-rakan yang lain melakukan perkara yang sama dan ini mendatangkan keuntungan walau semasa mereka berbelanja. Pembeli bijak berurusniaga untuk mereka sendiri…bukan melalui cara lama lagi.

Ianya adalah konsep yang mudah dengan menrevolusikan cara kita membeli dan bekerja. Apabila anda menukar cara pemikiran anda dan cara pembelian anda dari pemikiran pembeli jangka pendek kepada pemikiran pembeli bijak jangka panjang, anda mampu mengubah hidup anda.

Jangan perlekehkan impian anda! Mari kita lakukannya !!! Di zaman internet ini ia boleh di capai dimana saja bila-bila masa.

Rujuk rakan taulan anda untuk membeli secara online di SawdaOnline.com

Melalui SawdaOnline.com anda boleh mendapat ganjaran TUNAI untuk setiap rujukan kawan anda. Daftarlah sekarang sebagai Pengguna Bijak, belilah secara online.

Sawdacafe Sdn. Bhd. (850528-D)

No. 9-1, Jalan Mahagoni 7/2, Bandar Baru Batang Kali,
44300 Batang Kali, Selangor Darul Ehsan.
Malaysia.


Tel: 03-6057 9144     H/P: 014-211 8112

Teruskan
November
26
Khamis
2020
 
Troli Beli Belah lagi  

  0 item
 
Jualan Terbaik  
01.Sawda Coffee (20 sachets)
02.Pakej Promosi Permulaan (SawdaCafe + Minyak)
03.Sawda Kismis
04.Pakej Promosi Permulaan (SawdaCafe x 2 kotak)
05.Minyak Habbatus Sawda (30ml)
06.Pakej Promosi Permulaan (SawdaCafe + Buku)
07.Minyak Habbatus Sawda (3 x 30ml/kotak)
08.Minyak Sawda + Buku e-Dagang
09.Menyingkap Rahsia Kekayaan E-Dagang
10.SawdaCafe+Minyak+Buku E-Dagang
 
Istimewa lagi  
Minyak Sawda + Buku e-Dagang
Minyak Sawda + Buku e-Dagang
 RM60.00  RM50.00
RM10.00 
 
Ulasan lagi  
Sawda Coffee (20 sachets)Terasa kelainannya....-
sedap dan berkhasiat. Saya juga memper ..

5 dari 5 Bintang!
 

|  Notis Privasi | Penghantaran & Kembali | Peraturan Penggunaan | Hubungi Kami | 


Copyright © 2020 SawdaOnline.com